Vakkundig personeel in een handomdraai

Op zoek naar gekwalificeerd horeca personeel? Bright heeft de oplossing.

Onze freelancers zijn gespecialiseerd. Voor elke behoefte de juiste medewerker met de juiste capaciteiten.

Wij hebben de juiste mensen in ons netwerk. Vakkundig personeel dat nét even dat stapje extra zet.

Wij nemen uw zorgen uit handen. U geeft aan waar u behoefte aan heeft, wij leveren de oplossing

Professioneel horeca personeel gezocht?

Wij snappen dat vakkundig horecapersoneel essentieel is bij het neerzetten van een geslaagd evenement. In de hedendaagse markt is het moeilijk om ‘het neusje van de zalm’ te vinden. De arbeidsmarkt is krap en er blijven weinig ervaren mensen plakken in de horeca. Het team van Bright is gespecialiseerd in de partycatering en evenementenbranche. Onze freelancers hebben vele jaren ervaring, zijn gedreven en vakkundig. Zij hebben kennis van etiquette en laten uw gast met een glimlach de deur uit lopen.

HET VERHAAL ACHTER BRIGHT HOSPITALITY

De oprichters van Bright, Remy en Michael, staan samen voor 20 jaar ervaring in de horeca. Zij zijn op verschillende plekken leidinggevend geweest en merkten dat er een tekort is aan vakkundig horeca personeel. Evenementenbureaus en (party)cateraars kunnen hierdoor niet altijd het gewenste serviceniveau halen. Om hen hier toe in staat te stellen, is Bright opgericht. Door ervaring en expertise wordt de kwaliteit, de kennis en het serviceniveau van het team van Bright gewaarborgd.

Horeca personeel

Het geven van high-end service moet in de persoon zitten. Waar horeca uitzendbureaus hun personeel vaak opleiden om kennis te vergaren, kijken wij niet alleen naar de ervaring die iemand heeft, maar ook naar wie de persoon is. Gastvrijheid moet immers in je zitten. Hiernaast kijken wij naar eerdere werkplekken en functies en vragen wij referenties op. Zodoende waarborgen wij de competentie en integriteit van het personeel.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Bright?

“Voor de organisatie van een netwerkborrel kennis gemaakt met het personeel van Bright. Hier ben ik zeer over te spreken. Het team was behulpzaam en vriendelijk en leek de drukte onder controle te hebben.”

hans-udink-bright
Hans Udink, Projectmanager

“Wij hebben via uitzendbureau’s regelmatig invalkrachten gehad die niet voldoen aan onze standaard. Met hulp van Bright Hospitality zijn wij verzekerd van ervaren personeel. Een aanrader!”

George Degate, Partymanager

“Gekwalificeerd personeel vinden op korte termijn in de Horeca blijft lastig. Met behulp van Bright kunnen we snel schakelen wanneer we een te kort aan personeel hebben tijdens een drukke periode.”

wessel-aldenkamp-bright
Wessel Aldenkamp, Eigenaar Nieuw Vreeburg Bloemendaal